Ngeunaan Ecotrust

  • 01

    Top 5

    Award salaku Top 5 brand di Cina, supplier dipercaya pikeun mesin casting paeh.

  • 02

    Ti 2008

    Diadegkeun dina 2008, 13+ taun pangalaman dina R&D jeung manufaktur.

  • 03

    700 sét / taun

    Kapasitas produksi pabrik: 700sets / taun.

  • 04

    Tim profésional

    Tim kami gaduh 25+ taun pangalaman damel profésional dina mesin casting paeh.

PRODUK

Warta

  • Pentingna desain paeh casting paeh.

    Die casting mangrupikeun téknik pikeun produk logam sareng komponén anu ngahasilkeun masal. Desain kapang mangrupikeun salah sahiji léngkah anu paling penting dina prosés sabab ...

  • Sajarah maot casting.

    Conto pangheubeulna ngeunaan casting paeh ku suntikan tekanan - sabalikna casting ku tekanan gravitasi - lumangsung dina pertengahan 1800s. Hiji patén éta aw ...

  • Pangaweruh ngeunaan produk casting logam.

    Castings Casting mangrupikeun cara anu sederhana, murah sareng serbaguna pikeun ngabentuk aluminium kana rupa-rupa produk. Barang sapertos transmisi kakuatan sareng ...

  • Widang aplikasi produk alloy aluminium.

    • Automotive • Aluminium ngawangun kandaraan hadé. Pamakéan aluminium dina mobil sareng kandaraan komersil ngagancangkeun sabab nawiskeun gancang ...

  • Kaunggulan tina die casting.

    Die casting mangrupikeun prosés anu efisien sareng ekonomis anu nawiskeun rupa-rupa bentuk sareng komponén anu langkung lega tibatan téknik manufaktur anu sanés. Bagian gaduh ...

INQUIRY