• footer_bg-(8)

Produk

2500Ton Precision High Tekanan Aluminium Alloy Tiis Kamar Maot Casting Mesin

Katerangan pondok:

pasangan idéal Anjeun pikeun mesin casting paeh.

DC runtuyan chamber tiis paeh mesin casting, Ieu runtuyan anyar dimekarkeun dina taun panganyarna, kalawan kinerja ongkos luhur. Kami nyayogikeun 700ton / 2500Ton Precision High Pressure Aluminium Alloy Cold Chamber Die Casting Machine sareng garansi 2 taun. Urang devoted Sunan Gunung Djati pikeun maot casting mesin mangtaun-taun, ngawengku Rusia, India, Asia Tenggara jeung pasar Amérika Kidul. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.


Katerangan

Spésifikasi

Aplikasi

Tag produk

Fitur

1. Bahan kapang platen dijieunna tina beusi matak nodular jeung bahan alloy husus. kalawan ductility alus tur bisa hadé nyerep gaya dampak suntik; Teu karasa permukaan anu luhur, sacara efektif ngirangan ekstrusi paéh sareng tanda dampak. Formwork nu adopts design thickened pikeun mastikeun yén beungeut formwork teu gampang sag jeung narekahan salila pamakéan jangka panjang.

2. The movable kapang platen adopts rarancang struktur plat iga, nu teu ukur ngaronjatkeun kakuatan plat tengah tina struktur, tapi ogé solves runtuyan masalah aya dina struktur thimble ditunda ilahar dipaké di industri.

3. Kabéh mendi pindah tina mesin bakal disadiakeun kalawan rungkun baja alloy, sarta kalawan nitrogén cair prosés ngecas tiis, tekanan gabungan kedah seragam, ku kituna éféktif manjangkeun umur jasa tina mesin.

4. Numutkeun standar desain mesin diimpor, processing frékuénsi sedeng diadopsi pikeun thread of dasi-bar, nu ngaronjatkeun karasa tur ngagem lalawanan tina pasangan thread, sarta solves masalah umum tina adjustment kapang jeung galur thread di industri. .

5. Dasar mesin adopts integral I ngawangun struktur baja tur nambahkeun struktur rojongan beam baja. Digabungkeun sareng prosés perlakuan panas, éta gaduh kaku anu langkung saé sareng henteu gampang deformasi, sacara efektif ngajaga akurasi panggunaan mesin jangka panjang.

6. Bahan alloy husus sarta prosés perlakuan panas anu diadopsi pikeun dasi-bar, sarta vertikal sarta horizontal dua arah Sistim release stress ditambahkeun pikeun mastikeun gaya clamping stabil tina sakabeh mesin sarta manjangkeun umur jasa tina dasi- bar.

7. Sistim suntik kinerja High, kalawan suntik aktif jeung struktur pressurization langsung, dilengkepan-kinerja tinggi sistem gudang énergi, optimizes sirkuit minyak tina sistem suntik, ngurangan leungitna dina prosés mindahkeun énergi, akselerasi suntik ngahontal 60g, sarta greatly ngaronjatkeun stabilitas jeung repeatability parameter konci. Salaku tambahan, sistem suntikan dilengkepan fungsi panyimpen énérgi otomatis, itungan otomatis sareng fungsi anu cocog tina tekanan neundeun énergi, fungsi alarm gagalna tekanan, fungsi alarem bocor nitrogén, fungsi unloading otomatis, jsb.

8. Cartridge klep mékanisme adjustment lawang, timer dimekarkeun cartridge klep mékanisme adjustment muka, direngsekeun masalah teknis kasusah adjustment di industri.

9. Desain penampilan dipingpin ku tim desain industri ngarah di dunya geus disadiakeun desain inovatif pikeun ampir 2000 konsumén di sakuliah dunya, kalawan penampilan grand tur praktis.

Sorotan

Control system

PLC Sistim kontrol

PLC ngadopsi Omron / Siemens tampilan warna layar rampa sareng kontrol operasi kecerdasan jieunan.

injection-unit

Sistim suntik

Sistim kontrol suntik dirancang ogé, kalawan parameter adjustable, cocog pikeun produksi rupa produk precision tinggi.

hydraulic system

Sistim Control hidrolik

Sirkuit minyak kontrol proporsional ganda, tekanan sareng laju tiasa disaluyukeun sacara otomatis.

clamping unit

Sistim clamping

Desain struktur toggle kakuatan tinggi ensures basa mesin leuwih stabil sarta awét. Ketebalan sareng toggle dikuatkeun, sareng pituduh leungeun baju piring tengah dipanjangan ku 30%, anu ngajamin stabilitas tinggi sareng kasaimbangan operasi platen kapang.

lubrication unit

Sistim Lubrication

Sistim lubrication otomatis sentral, timing lubrication toggle, ngaronjatkeun kahirupan mékanis jeung ngurangan pangropéa.

ejection system

Sistim éjeksi

Struktur mékanis kakuatan tinggi, silinder ejector ganda (≥300Ton).

IMG_20210416_103539

Neukteuk off desain circuit minyak pikeun mastikeun operasi stabil tina sistem hidrolik.

1

Téknologi umum

servo driver
servo motor

Servo Motor Energy Saving System / Oil Cooling System (pilihan)

1. efisiensi High jeung kaunggulan dina hemat energi

Mesin casting paeh otomatis nyaluyukeun tekanan aliran dumasar kana setélan komputer. Pangaruh hemat energi sakabéh bisa ngahontal 45% ~ 75%.

2. Low noise

Noise salila operasi normal kirang ti 65dB, pikeun ngahontal operasi sepi tur ningkatkeun lingkungan gawé.

3. respon speed tinggi

Waktu respon dinamis sistem sakabéh kirang ti 50ms, sarta efisiensi produksi ngaronjat ku 5% nepi ka 7% leuwih model biasa.

4. kontrol-precision tinggi

Penyesuaian PID tina aliran sistem sareng tekenan ku supir servo anu ditiiskeun ku minyak ngajantenkeun presisi anu tiasa diulang tina sadaya sistem minyak dikontrol dina 0,3% pikeun mastikeun kualitas produk.

5. Kanaékan hirup jasa

The loop katutup ganda tekanan aliran ngajadikeun mesin ngajalankeun steadily sarta kalawan repeatability tinggi, greatly ngurangan mogok, relieving maké rupa komponén tur prolonging umur layanan.

2

Real Time Closed Loop Sistem Kontrol Injeksi (pilihan)

Suntikan sareng panyesuaian waktos nyata tina parameter konci pikeun mastikeun stabilitas sareng presisi prosés pangluhurna.

1. Akselerasi konstan tina laju Fase 1

Dioptimalkeun fase 1st pikeun ngaleutikan atanapi ngahindarkeun jebakan hawa salami sateuacan ngeusian.

2. Tepat tur gancang switch ka fase keusikan gancang

Pindah anu tepat pikeun ngeusian gancang pikeun ngahontal prosés suntik anu idéal.

3. Saum sareng tepat switch-leuwih kana fase intensifikasi

Pemicu gancang sareng tepat tina fase intensifikasi pikeun ngawenangkeun tekanan gancang ngawangun waktos.

4. Marake laju dina tungtung ngeusian rongga

Ngerem dina injeksi speed tinggi, teu ngan ngurangan flash ngawangun nepi tapi ogé ngaronjatkeun umur jasa paeh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • DC2500 Tiis Kamar maot Casting Mesin Daptar spésifikasi
    Barang Unit DC2500
    Unit Pekuncén kakuatan clamping KN 25000
    Stroke clamping mm 1500
    Spasi antara palang dasi (HxV) mm 1500 × 1500
    Ukuran plat (HxV) mm 2350 × 2350
    Tie bar diaméterna mm 310
    Ketebalan kapang mm 700-1800
    Gaya éjeksi KN 750
    Stroke éjeksi mm 300
    Unit suntik Gaya suntik KN 1800
    Stroke suntik mm 1100
    Posisi suntik mm -200.-400
    Diaméter plunger mm 140-180
    beurat suntik (AL) Kg 30-55
    beurat suntik (MG) Kg 21.6-39.6
    Tekanan tuang (tekanan) Mpa 115-70
    Daérah tuang CM2 2150-3500
    Max. aréa casting (40MPa) CM2 6250
    Penetrasi plunger mm 450
    Diaméter flange leungeun baju mm 280
    Sleeve flange protruding jangkungna mm 30
    Lain Tekanan sistem MPa 16
    kakuatan motor KW 135
    Kapasitas tanki minyak L 3000
    beurat mesin Ton 165
    Dimensi mesin (L × W × H) mm 14000x4600x4500

     

    DC SERIES COLD CHAMBER DIE CASTING MESIN STANDARD & CIRI PILIHAN
    Item konfigurasi DC180 DC238 DC300 DC350 DC380 DC400 | DC550 DC700 DC900 DC1000 DC1300 DC1650 DC2000 DC2500 DC3000
    Unit Pekuncén
    Kontrol proporsional ganda tina kapang buka & tutup
    Kontrol switch jarak jauh tina stroke kabuka
    Kontrol transduser stroke tina stroke kabuka Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο
    kapang speed gancang nutup
    adjustment kapang Manual
    adjustment kapang otomatis Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο
    Unit suntik
    2nd suntik + inténs kontrol adjustment handwheel
    Kontrol adjustment sabanding listrik Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο
    Stroke kontrol switch jarak
    Inténs posisi aktivasina & kontrol tekanan
     Ejector sarta inti narik Unit
    Promixity switch kontrol ejection stroke
    Eyeliner ejection tunggal Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο
    Eyeliners ejection ganda
    Core puller-1 disetél dina platen movable
    Core puller-2sets on platen movable
    Core puller-1 diatur dina platen dibereskeun Ο Ο Ο Ο Ο Ο
    Core puller-2sets on platen dibereskeun
    Unit listrik
    Omron PLC / Siemens PLC
    7 inci resolusi luhur layar toél Ο Ο Ο Ο Ο Ο
    10 inci layar toél resolusi luhur Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο
    Lain
    Alat alarem
    Unit lunbrication plunger Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο
    Catetan: 1. ● Standar Ο Pilihan - Teu Larapkeun
    2.We cagar hak nyieun sagala pamutahiran produk atawa spésifikasi parobahan tanpa aya bewara prior.
    DC Series chamber tiis maot mesin casting anu wildly ngagunakeun pikeun industri otomotif, industri motor, industri komunikasi, cookware dapur, industri lampu jalan, jsb. Bahan baku utama dipaké nyaéta alloy aluminium, alloy tambaga, alloy magnésium. Di handap ieu kasus customer urang sabenerna jeung produk.
    application-1 application-2 application-3 application-4
    Automotive maot castingparts
    application-5 application-6 application-7 conew_10_conew11
    Bagian Panutup Motor
    application-9 application-10 application-11 application-12
    panutup lampu LED Industri Lampu
    application-13 application-14 application-15 application-16
    Produk Hardware Pot & Pan Bagian
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk