• footer_bg-(8)

Agen Dicari

Agen Dicari

Hayu urang Nyiptakeun deui Mangpaat ANTARA URANG SUNDA.

1. Ieu lepat urang lamun produk teu kalapa.

2. Ieu lepat urang lamun teu nyieun duit tina produk urang.

Rentang produk:

1. Tiis Kamar Maot Casting Mesin (Aluminium alloy / Magnésium alloy / alloy Tambaga, 130Tons ~ 3500Tons).

2. Hot Kamar Maot Casting Mesin (Séng Alloy, 15Tons ~ 400Tons).

3. nangtung paeh Casting Mesin, Special ngaropéa maot Casting Mesin.

4. Low-tekanan maot Casting Mesin.

5. Gravitasi maot Casting Mesin.

6. Automation Robot, Parabot periferal.

7. Lebur & Ngayakeun tungku.

8. Maot Casting kapang Series.

Kawijakan Agénsi

1. Konsultan-kooperasi sareng Badan

♦ Agénsi nyaéta pasangan urang, pelopor pasar. Deukeut gawé babarengan ditawarkeun saméméh diobral, diobral jeung sanggeus diobral, Urang hiji, babarengan jadi dina nyanghareupan kompetisi nu urang nyanghareupan dina pasaran.

2. Rojongan Harga

♦ Nawiskeun harga agénsi.

♦ fléksibel harga individu pikeun kasus husus.

3. Perlindungan pasar

♦ Agénsi tunggal di wewengkon ditunjuk.

4. Rojongan Téknis

♦ Agén bisa ngirim latihan insinyur di Cina.

♦ Pausahaan bakal ngirim insinyur difokuskeun agén pikeun ngalaksanakeun karya instalasi.

♦ technicians permanén ngarojong pikeun agénsi kondisional.

5. Iklan jeung Publisitas Rojongan

♦ Pangrojong iklan & katalog.

♦ rojongan parabot promotion.

♦ Advertising waragad rojongan, sakumaha per jumlah jualan na anggaran.

6. Komunikasi Alus

♦ mempermudah kontak, dina ragam timely.

♦ Sacara rutin eupan balik informasi ka/ti agén.

♦ Kunjungan agénsi ku manajer régional & pamingpin taunan.

7. Pameran gabungan

♦ Ilubiung paméran di luar negeri sacara selektif.

♦ Pameran gabungan sareng agén.

♦ Rojongan agén milu paméran.

8. Suku Cadang Rojongan

♦ suku cadang sadia kalawan mesin.

♦ Suku cadang wajar di stock Gratis.

♦ harga ongkos suku cadang pikeun agentct.

8. Penjualan Motivasi Rojongan

♦ Pikeun taun kahiji, rojongan Special 3% diskon dumasar kana harga agén.

♦ Penjualan kahontal 20sets dina taun kahiji, Harga ngabalikeun duit 2% salaku ganjaran.

Distribusi Pasar

Market Distribution-2
+
Di Cina sareng pasar global, 2500+ sét mesin casting maot.
+
20+ Penjualan & Service Kantor di Cina.
6 Agen Penjualan & Jasa di Pasar Luar Negeri.