• footer_bg-(8)

Aluminium Deslagging Agen

  • Aluminium Deslagging Agent for Die Casting Machine

    Aluminium Deslagging Agen pikeun maot Casting Mesin

    Aluminium alloy fluxincludes "fluxing sedeng" jeung "multi-fungsi flux".

    Komponén utama kalebet uyah natrium, uyah kalium sareng uyah fluorin.

    Éta sanggup ngaleungitkeun résidu sareng gas sareng nyayogikeun sinyalna.

    multi-fungsi fluks (nyaéta opat-komponén modifier) ​​oge sanggup robahan sarta thinning, sarta eta mangrupakeun fluks universal.

    Aluminium alloy fluxis smokeless sarta non-bahya, luyu jeung sarat panyalindungan lingkungan nasional, sarta éta utamana cocog pikeun smelting salila casting paeh tina alloy aluminium crucible.