• footer_bg-(8)

Aluminium Alloy tungku

  • GTM Aluminium Alloy Concentrating Melting Furnace

    GTM Aluminium Alloy concentrating tungku lebur

    GTM Aluminium Alloy Concentrating Lebur tungku, ogé disebut Tower tungku, adopts struktur munara bahan preheating, nu boga konsumsi énergi low, kapasitas lebur kuat, speed lebur gancang, dahar otomatis, effluent otomatis, gelar luhur ti automation, kaamanan jeung reliabilitas.

  • Electrical Crucible Melting Furnace

    Listrik Crucible tungku lebur

    Fitur

    1. The pinding tungku dipencet kalawan modul serat refractory diimpor, nu ngagantikeun struktur bata refractory aslina.

    2. Ngadopsi instrumen kontrol hawa inlet, kontrol PID, kontrol stabilitas hawa tungku dina ≤±5 °C;

  • Electrical Holding Furnace

    Tungku Ngayakeun Listrik

    Fitur

    1. Kawat alloy hawa tinggi atawa rod karbon silikon ngandung unsur langka dipaké pikeun pemanasan, nu dipercaya, aman, hirup layanan panjang sarta gampang pikeun ngaganti jeung mertahankeun.

    2. tungku pinding dipilih bahan kualitas luhur diimpor, tuang integral, hirup layanan leuwih ti lima taun, euweuh aluminium, euweuh leungitna crucible, euweuh proliferasi beusi;

  • XGDR Electrical Heating Rotary Double Crucible Furnace

    XGDR Pemanasan Listrik Rotary Double Crucible Tungku

    Fitur

    1. Desain crucible ganda, tungku tiasa rotasi manual atawa listrik, pamakéan alternatip;

    2. Pinding tungku dipencet ku modul serat refractory diimpor, ngaganti struktur bata refractory aslina, nu boga ciri pangaruh pelestarian panas alus, kapasitas gudang panas leutik tur speed pemanasan tinggi, sarta naékna suhu témbok tungku téh kirang ti 25 °. C;

  • QGQR Gas Crucible Tilting Furnace

    QGQR Gas Crucible tungku Dengdekkeun

    Fitur

    1. Pinding tungku diwangun ku bata lightweight aluminium tinggi jeung serat refractory, nu boga ciri pelestarian panas alus, neundeun panas leutik tur speed pemanasan gancang, sarta naékna hawa témbok tungku kirang ti 35 ° C;

    2. Ngadopsi instrumen kontrol hawa inlet, kontrol PID, kontrol stabilitas hawa tungku dina ≤±5 °C;

  • LQB Gas Heating Aluminium Holding Furnace

    LQB Gas manaskeun Aluminium nyekel tungku

    tungku eksperimen ieu cocog pikeun panalungtikan alloy magnésium dipaké ku institutes panalungtikan sarta universitas sarta universitas, sarta bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh rupa-rupa tungku non-standar.
    Catetan: Pausahaan ngagaduhan hak pikeun ningkatkeun produk anu dijelaskeun dina conto. Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara. Gambar produk dina conto ngan ukur pikeun rujukan sareng produk tunduk kana produk anu saleresna.

  • CTM Series aluminum alloy melting and holding furnace(Machine-side Furnace)

    CTM Series alloy aluminium lebur jeung nyekel tungku (Mesin-sisi tungku)

    CTM Series aluminium alloy lebur jeung nyekel tungku disebut oge tungku mesin-sisi, nu ngagunakeun struktur munara bahan preheating, konsumsi énergi low, speed lebur gancang, kontrol hawa akurat, gelar luhur ti automation, aman tur dipercaya.

  • JLQB Gas Aluminium Alloy Concentrating Melting Furnace

    JLQB Gas Aluminium Alloy Concentrating tungku lebur

    Fitur:

    1. tungku dipaké pikeun neundeun jeung pelestarian panas cai aluminium;

    2. Alat-alat bursa panas kuat (téhnologi patén), gas buang limbah panas dipake deui, konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan;

  • KGAL-1500 Aluminum Liquid Preheating Device

    KGAL-1500 Aluminium Cairan Preheating Alat

    The Aluminium Liquid Preheating Alat utamana dipaké pikeun panas cair aluminium salila transportasi, ku kituna pikeun mastikeun yén suhu cairan aluminium moal turun teuing, nu kondusif pikeun nempatkeun kana produksi jeung pamakéan pas mungkin.

     

    Éta tiasa diterapkeun kana cairan aluminium tina spésifikasi sareng modél anu béda. Ieu mangrupa nulungan indispensable dina prosés mindahkeun tungku lebur terpusat.

  • GCHJ-200 Mobile Ash Treating Machine

    GCHJ-200 Mobile Ash nyampurkeun Mesin

    Kecap konci ngeunaan Yomato brand maot mesin casting

    - Panghargaan salaku Top 5 Brand di Cina;

    -Didirikeun taun 2008,10+ taun Pangalaman dina R & D jeung Manufaktur;

    -Pabrik PC:700sets / taun;

    -Tim profésional,Pangalaman Gawé 25+ Taun;

    -Turn-konci proyék, Hiji-eureun layanan.

  • GTS-1500 Automatic Degassing Machine

    GTS-1500 Mesin Degassing Otomatis

    • Preformance Tinggi
    • Énergi Hemat
    • Efisiensi Tinggi
    • Stabilitas luhur
    • Pedaran produk: Mesin Degassing Otomatis, kaunggulan, operasi gampang, kualitas dipercaya, harga lumrah.
  • Hanging Transshipment Furnace

    Ngagantung tungku Transshipment

    Fitur

    1. tungku pinding jeung modul serat refractory diimpor dipencet, pelestarian panas alus, gudang panas leutik, pemanasan gancang;

    2. Ngadopsi diimpor controller hawa profésional, ngagunakeun kontrol PID, kontrol stabilitas hawa sampurna dina 5 ℃;