• footer_bg-(8)

Produk

Otomatis Ladler pikeun chamber tiis maot mesin casting

Katerangan pondok:

Fitur

1. Kalawan lima beungkeut, gear kembar disetir pikeun ningkatkeun pidangan speed panangan jeung stabilitas, éta ogé ngaronjatkeun kaluaran produksi.

2. Kasus mono-blok; eta greatly ngaronjatkeun precision mesin.

3. The ladle panangan maju / balik sarta tuang / scooping anu dikawasa misah ku inverters, kukituna ngaronjatkeun speed ladle, gampang beroperasi.


Katerangan

Spésifikasi

Aplikasi

Tag produk

Fitur

4. Modél linkage ngamungkinkeun panangan eureun mulus sanajan dina speed tinggi. Nyegah aluminium molten tina gampang tumpah.

5. Komponén listrik anu dikawasa ku purwakarta, ngagunakeun touch basajan pikeun setting, kalawan tampilan kode kasalahan ngawangun-di pikeun pangropéa gampang.

6. Bagian utama sareng komponén listrik ngadopsi bagian anu diimpor (sapertos bantalan NSK, KOYO encoder sareng reducer CPG jsb,).

7. Hal ieu disetir ku beungkeut lima bar jeung cacing jeung gear, sarta diatur ku converter frékuénsi, nu Dikadalikeun ku PLC diimpor jeung converter frékuénsi.

8. Layar rampa antarbeungeut manusa-mesin dina basa Cina diadopsi pikeun merenah nyetél rupa-rupa parameter sareng ngalaksanakeun ngawaskeun sacara real-time dina status mesin. Ogé, fungsi tampilan diagnosis diri kasalahan disayogikeun.

9. Bagian nyetir ngadopsi bearingsand timer lubricating arah impor pikeun ngaronjatkeun stabilitas kinerja.

10. Kalawan usik pegat-kawat fungsi alarem.

11. Volume dahar ieu dikawasa ku encoder diimpor pikeun adjustment gampang jeung kontrol digital. Volume dahar bisa ngaronjat atawa turun dina kaayaan manual / outomatic stably.

12. Bisa dianggo singly sarta bisa jadi full- parabot otomatis ngaliwatan wiring jeung paeh casting mesin sprayer na extractor.

13. Cai mibanda loba modus sayaga. Aya dua modeu operasi manual / otomatis, tilu modus sayaga tina sayaga hareup, pungkur sayaga jeung kontrol linkage.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Daptar spésifikasi Ladler otomatis
    Spésifikasi / modél RL-1# RL-2# RL-3# RL-4# RL-5# RL-6# RL-7# RL-8#
    Cocog mesin paeh-casting 125T-200T 250T-400T 450T-600T 630T-900T 1000T-1250T 1600T-2000T 2500T-3000T 3500T-4500T
    Kapasitas tuang 0.5-2.0KG 1.0-5.0KG 2.0-7.0KG 2,5-12KG 8-26KG 18-40KG 30-50KG 40-80KG
    Akurasi tuang ± 1% ± 1% ± 1% ± 1% ± 1% ± 1% ± 1% ± 1%
    Sendok 0,5 / 0,8 kg 1.0 / 1.5KG 2,5 / 3,5KG 4,5 / 6,0 KG 10/12KG 15/20KG 20/25 KG 30/40 KG
    Diaméter internal tina crucible 450 mm 500 mm 550 mm 600 mm 800 mm 850 mm 900 mm 950 mm
    Ketebalan témbok tungku 500 mm 500 mm 500 mm 500 mm 350 mm 500 mm 500 mm 500 mm
    Ngeusian jero 400 mm 500 mm 500 mm 580 mm 600 mm 750 mm 800 mm 850 mm
    Sasayogian tanaga Tilu-fase 380V / 50HZ-60HZ
    suplai kakuatan operasi DC24V
    Kapasitas kakuatan 3.0 KVA 3.0KVA 3.0KVA 5.0KVA 5.0KVA 5,0 KVA 5.0KVA 10.0KVA
    Motor gayung 0,2KW 0,2KW 0,4KW 0,4KW 0,75KW 1,5KW 1,5KW 1,5KW
    Dahar panangan motor 0,75KW 0,75KW 0,75KW 1,5KW 2.2KW 3.7KW 3.7KW 3.7KW
    Waktu dahar sakali 5 detik 5 detik 6 detik 6 detik 10 detik 12 detik 12 detik 13 detik
    Outline Dimensi 1400*560*825 1500*560*825 1510*560*865 1600*560*930 2020*780*1400 2020*780*1400 2020*780*1400 2300*820*1600
    Beurat Mesin 310kg 324KG 360KG 385kg 750kg 1070KG 1100KG 1500KG
    Urang nyadiakeun teu ukur maot mesin casting, tapi ogé hiji set lengkep automation solutions.Our paeh-casting automation dipaké dina loba industri, produksi pinuh otomatis pikeun minuhan sarat kaayaan husus, ngaronjatkeun tingkat kaamanan, ngaronjatkeun efisiensi produksi, ngurangan tanaga gawé. harga. Ieu utamana ngawengku ladler otomatis, sprayer otomatis, extractor otomatis, robot sprayer, robot extractor, hidrolik trimming pencét, release agén otomatis mixer, nyucikeun cai otomatis, shot manik dispenser, plunger mesin lubricating minyak, conveyor belt, jsb.
    application-1 application-2
    application-3 application-4
    application-5 application-6
    application-7 application-8 application-9
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk