• footer_bg-(8)

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

factory view (1)

Saha Urang

Ecotrust mangrupakeun supplier ngarah tina Die Casting Mesin di Cina. Pausahaan sadunya kalayan sumber pasokan anu unggul, digabungkeun sareng langkung ti 10 taun pertumbuhan terus-terusan dina jumlah mitra sareng pangguna akhir.

Perusahaan kami dipandu ku sakelompok pamimpin khusus sareng dirojong ku tim ahli téknis senior anu sacara koléktif gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina manufaktur mesin tuang.

Mesin Ecotrust diaktipkeun ku penjualan anu produktif pisan sareng tim dukungan téknis gandeng sareng platform téknologi canggih anu inovatif anu masihan kami keunggulan kompetitif. Kalawan harga lumrah, produk kalapa jeung jasa considerate kami geus miboga kapercayaan tur pangakuan konsumén '. Kami komitmen pikeun ngajaga reputasi anu saé sareng teras nyumbang kana Mesin Die Casting.

Mesin Ecotrust museurkeun kana nyayogikeun mesin casting paeh ongkos-kinerja pangsaéna. ton mesin kami katutupan ti 25Ton mun 3500Ton, aplikasi katutupan alloy aluminium, alloy magnésium, alloy tambaga jeung alloy séng, nu loba dipaké dina produksi mobil, motor, panerapan listrik, éléktronika, komunikasi, cahaya, hadiah, kaulinan, jati. , dapur jeung industri mandi. Samentara éta, kalawan pangalaman euyeub urang, urang bisa nyadiakeun solusi lengkep nu ngawengku mesin dasar, paeh & kapang, automation na equipments loyog.

mesin kami pisan pamaké ramah tur bisa dioperasikeun pisan gampang tanpa repot. Aranjeunna duanana dina paménta tinggi di pasar jeung bisa ngaropéa nurutkeun spésifikasi ditawarkeun ku konsumén.

Ayeuna, kami gaduh agén sareng palanggan di pasar Éropa, Amérika, Asia sareng Afrika, sareng sajabana, sareng langkung seueur daérah anu gabung sareng kami dina taun anu bakal datang. Urang tulus miharep yén anjeun nu salajengna milih kami!

Ulah nyadiakeun pangalusna ongkos-preformance paeh solusi mesin casting ti Cina. 

Barina ogé, kami mitra dipercaya Anjeun.

factory view (3)

Target Urang

Téknologi Anjog dina Mesin Die Casting.

Misi kami

Nyadiakeun Anjeun Solusi Anu Pangsaéna pikeun Mesin Die Casting.

Visi Urang

Nyiptakeun Langkung Niley pikeun Palanggan Kami.

Kecap konci ngeunaan Ecotrust brand maot mesin casting

- Award salaku Top 5 Brand di Cina;

- Didirikeun taun 2008, 10+ taun Pangalaman dina R & D jeung Manufaktur;

- Pabrik PC: 700sets / taun;

- Tim Profesional, 25+ Taun Pangalaman Gawé;

- Proyék péngkolan-konci, jasa Hiji-eureun.

Naha Milih Kami?

1. Invested pabrik, jualan langsung;

2. Penjualan internasional & tim jasa;

3. respon gancang & komunikasi hadé;

4. 7 × 24 jaminan Service.