• footer_bg-(8)

Konsentrasi tungku lebur

  • GTM Aluminium Alloy Concentrating Melting Furnace

    GTM Aluminium Alloy concentrating tungku lebur

    GTM Aluminium Alloy Concentrating Lebur tungku, ogé disebut Tower tungku, adopts struktur munara bahan preheating, nu boga konsumsi énergi low, kapasitas lebur kuat, speed lebur gancang, dahar otomatis, effluent otomatis, gelar luhur ti automation, kaamanan jeung reliabilitas.