• footer_bg-(8)

Conveyor Beubeur

  • Conveyor belt for die casting machine

    Sabuk conveyor pikeun mesin casting paeh

    Beubeur conveyor tina mesin casting paeh utamana dipaké pikeun separation sarta transportasi tina castings tekanan sedeng dina prosés produksi mesin casting paeh pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi casting paeh.

     

    Ngaliwatan alat separation, produk nu bisa dipisahkeun tina runtah, nu hadé kondusif kana laju molding produk jeung recovery ti runtah. Desain sabuk conveyor pisan calakan. Ieu flexibly bisa ngaluyukeun laju sarta sudut nurutkeun produksi paeh-casting pikeun minuhan sarat produksi full-otomatis.