• footer_bg-(8)

Maot Casting kapang

  • Die Casting Mould – Casting Metal Parts

    Maot Casting kapang - Casting Bagian Metal

    Die casting kapang mangrupakeun alat pikeun casting bagian logam. Ieu mangrupakeun alat pikeun ngarengsekeun prosés casting paeh dina moud paeh casting husus sarta mesin casting paeh. Prosés dasar casting paeh nyaéta: logam cair munggaran tuang di speed low atawa speed tinggi na dieusian kana rongga kapang tina kapang nu. kapang ngabogaan permukaan rongga movable.

     

    Hal ieu pressurized sarta ngajalin jeung prosés cooling tina logam cair, nu teu ukur ngaleungitkeun rongga shrinkage na porosity defects tina kosong, tapi ogé ngajadikeun struktur internal tina kosong ngahontal séréal rusak dina kaayaan ngajalin. Sipat mékanis komprehensif tina kosong geus nyata ningkat.