• footer_bg-(8)

Maot Casting Agen Release

  • Die Casting Release Agent

    Maot Casting Agen Release

    Indéks fisik sareng kimia: teu aya watesna larut dina cai (larut cai), cairan bodas susu (titik polarisasi biru muda), teu aya titik nyala, rasa aromatik, PH8.0-PH9.0, kapadetan 0.96-0.97g/cm3.