• footer_bg-(8)

Produk

Tungku Ngayakeun Listrik

Katerangan pondok:

Fitur

1. Kawat alloy hawa tinggi atawa rod karbon silikon ngandung unsur langka dipaké pikeun pemanasan, nu dipercaya, aman, hirup layanan panjang sarta gampang pikeun ngaganti jeung mertahankeun.

2. tungku pinding dipilih bahan kualitas luhur diimpor, tuang integral, hirup layanan leuwih ti lima taun, euweuh aluminium, euweuh leungitna crucible, euweuh proliferasi beusi;


Katerangan

Spésifikasi

Aplikasi

Tag produk

Fitur

3. Adopts bahan nano-adiabatic, pangaruh pelestarian panas téh alus teuing, naékna suhu témbok tungku kirang ti 25 ° C;

4. Adopts non-logam thermocouple tube pelindung pikeun ngukur suhu cairan aluminium langsung, kontrol hawa ganda, kontrol PID, stabilitas hawa aluminium ≤±2 °C;

5. Kalayan cai aluminium suhu luhur, alarem suhu rendah, alarm cai aluminium tinggi sareng fungsi sanésna, kondusif pikeun palaksanaan prosés anu leres;

6. Desain struktur tungku unik, ngurangan spasi dissipation panas perlu, ngurangan leungitna panas ka minimum;

7. panutup tungku tiasa angkat pneumatic, beberesih slag merenah tur pamaliharaan, gelar luhur ti automation.

Kami dianggap diantara nami anu paling dipercaya dina aktipitas manufaktur sareng nyayogikeun sajumlah kualitas unggul Oven maot anu sacara éksténsif dipaké pikeun ngubaran panas, forging, pemanasan induksi, lebur na brazing. Kisaran anu ditawarkeun didamel ku para ahli kami nganggo komponén kelas pangluhurna sareng téknologi pangénggalna saluyu sareng standar pasar anu disetél. Diuji ku controller kualitas kami pikeun nganteurkeun rentang bébas cacad di tungtung klien ', kami nyadiakeun oven ieu kalawan harga kacida kompetitif.

Furnace workshop-1
Furnace workshop-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Daptar spésifikasi tungku nyekel listrik
    Modél Kapasitas Nyepeng
    (kg)
    kakuatan listrik Max
    (KW)
    Konsumsi listrik rata-rata
    (KW)
    Panjangna
    (mm)
    Lebar
    (mm)
    Jangkungna outlet sup
    (mm)
    CRL-200-12 200 12 6 2130 1490 1050
    CRL-300-12 300 12 6.5 2230 1490 1050
    CRL-400-12 400 12 7 2280 1540 1050
    CRL-500-15 500 15 7.5 2370 1590 1050
    CRL-600-15 600 15 8 2520 1590 1050
    CRL-800-18 800 18 9 2750 1660 1300
    CRL-1000-21 1000 21 10 2810 1800 1500
    CRL-1200-24 1200 24 12 3010 1800 1700
    CRL-1500-27 1500 27 14 3210 1800 1700
    CRL-2000-33 2000 33 16 3410 2000 1800
    CRL-2500-39 2500 39 18 3510 2100 1800
    CRL-3000-45 3000 45 20 3610 2200 1850
    Urang tiasa nyayogikeun seueur jinis tungku pikeun nyumponan kabutuhan produksi produksi paéh-casting anu béda. Ti tungku lebur terpusat kompléks ka tungku lebur crucible basajan, Sajaba tungku standar, kami ogé nyadiakeun tungku custom kuat nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
    application-1 application-2
    application-3 application-4
    application-5 application-6
    application-7 application-8
    application-9 application-10
    application-11 application-12
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami