• footer_bg-(8)

Tungku Ngayakeun Listrik

  • Electrical Holding Furnace

    Tungku Ngayakeun Listrik

    Fitur

    1. Kawat alloy hawa tinggi atawa rod karbon silikon ngandung unsur langka dipaké pikeun pemanasan, nu dipercaya, aman, hirup layanan panjang sarta gampang pikeun ngaganti jeung mertahankeun.

    2. tungku pinding dipilih bahan kualitas luhur diimpor, tuang integral, hirup layanan leuwih ti lima taun, euweuh aluminium, euweuh leungitna crucible, euweuh proliferasi beusi;