• footer_bg-(8)

Listrik Magnésium Dosing tungku M Series

  • Electrical Magnesium Dosing Furnace M Series

    Listrik Magnésium Dosing tungku M Series

    Fitur

    1) The beton dijieunna tina pelat baja komposit husus teu ngotoran cairan magnésium, boga struktur anti korosi jero, sarta boga hirup layanan panjang.

    2) Ngagunakeun tube radiant atawa métode pemanasan sejen, manaskeun bisa gancang diganti.