• footer_bg-(8)

Produk

Listrik Magnésium tungku H Series

Katerangan pondok:

Kontrol hawa statik ± 1 ° C, dinamis ± 3 ° C.

Preheater adopts mékanisme clamping sangkan kontrol tingkat cair stabil sarta dahar akurat (patén: ZL201420137471.2).

mesin Preheating boga konsumsi énérgi lemah sareng pangaruh preheating alus.


Katerangan

Spésifikasi

Aplikasi

Tag produk

Fitur

Sistim struktur:

1) The beton dijieunna tina pelat baja komposit husus teu ngotoran cairan magnésium, boga struktur anti korosi jero, sarta boga hirup layanan panjang.

2) 1.2888 bahan manufaktur pot jeung suku cadang sejen, hirup layanan panjang.

3) Ngagunakeun tube radiant atawa métode pemanasan sejen, manaskeun bisa gancang diganti.

4) casing stainless steel sarta panel, tahan korosi, tahan suhu luhur.

5) Diimpor thermocouple, kontrol hawa akurat tur hirup layanan tinggi.

FAQ

Naha kuring kedah milih YOMATO Die Casting Machines?
Nya basajan. Kami nawiskeun anjeun mesin tuang anu dipercaya kalayan harga anu lumayan. Aya ogé merek kualitas luhur séjén kaluar aya, tapi maranéhna bakal ngajadikeun anjeun mayar leuwih. Aya ogé sababaraha mesin anu langkung mirah, tapi aranjeunna henteu nyayogikeun kualitas anu anjeun peryogikeun pikeun tuangeun anu serius.

Naon kaunggulan inti anjeun?
Yomato dileler salaku Top 5 brand di Cina, 25+ taun pangalaman euyeub di R&D jeung manufaktur, PC pabrik: 700sets / taun kalayan standar kualitas luhur, 7x24 jualan respon pangalusna & jasa global.

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?
Kami produsén profésional ti mesin casting paeh saprak 2008, Ecoturst salaku hiji-hijina eksportir invested ku grup Yomato.

Dupi anjeun ngaropea mesin casting paeh kuring pikeun sarat husus kuring?
Leres pisan. Unggal caster maot nuturkeun prosés anu unik sareng gaduh syarat khusus. Lamun ngabejaan urang ngeunaan sarat anjeun, urang bakal adaptasi jeung produksi ngaropéa.

Dupi YOMATO maot mesin casting cocog pikeun ngahasilkeun bagian nuntut. Siga anu diperyogikeun ku séktor otomotif?
Tanpa ragu. Seueur konsumén urang damel pikeun perusahaan OEM sareng ODM (Benz, BMW, VW, Geely, jsb.). Mesin kami parantos diuji sapinuhna mangtaun-taun sareng sanggup ngahasilkeun bagian-bagian anu kualitas pikeun konsumén anu paling nungtut dina unggal industri.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Listrik Magnésium tungku H Series spésifikasi Daptar
    Parameter Unit DMH80 DMH125 DMH200 DMH315 DMH500
    Ukuran tungku mm 1200*650*1000 1450*850*1020 1600*900*1020 1650*900*1020 1650*900*1020
    Kapasitas dipeunteun Kg 200 300 300 500 500
    Laju lebur Kg/h 80 120 120 220 220
    Struktur crucible . Kamar sinyal
    Kakuatan 380-420V / 50-60Hz / Tilu-fase Lima-kawat
    kakuatan dipeunteun KW 30 45 45 75 75
    Dipeunteun ayeuna A 45 70 70 110 110
    Suhu kerja Tungku pangluhurna 850
    Suhu kerja pangluhurna cairan magnésium 710
    Suhu suplai gas 350
    (maks.) L/min 10 10 10 25 25
    Aliran gas panyalindungan (max.)
    Di jero liang tina pot bahan mm 55 65 70 80 85
    DIN45635-01-K1.2 noise dB(A) <85
    beurat tungku kg 1200 1500 1600 2500 2500
    Mesin casting cocog T 60-88 100-150 160-200 300-400 500-600
    Urang tiasa nyayogikeun seueur jinis tungku alloy magnésium pikeun nyumponan kabutuhan produksi produksi paéh-casting anu béda. Ti tungku lebur terpusat kompléks ka tungku lebur crucible basajan, Sajaba tungku standar, kami ogé nyadiakeun tungku custom kuat nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
    application-1 application-2
    application-3 application-4
    application-5 application-6
    application-8 application-9
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk