• footer_bg-(8)

Gas Crucible tungku Dengdekkeun

  • QGQR Gas Crucible Tilting Furnace

    QGQR Gas Crucible tungku Dengdekkeun

    Fitur

    1. Pinding tungku diwangun ku bata lightweight aluminium tinggi jeung serat refractory, nu boga ciri pelestarian panas alus, neundeun panas leutik tur speed pemanasan gancang, sarta naékna hawa témbok tungku kirang ti 35 ° C;

    2. Ngadopsi instrumen kontrol hawa inlet, kontrol PID, kontrol stabilitas hawa tungku dina ≤±5 °C;