• footer_bg-(8)

Tungku Ngayakeun Gas

  • LQB Gas Heating Aluminium Holding Furnace

    LQB Gas manaskeun Aluminium nyekel tungku

    tungku eksperimen ieu cocog pikeun panalungtikan alloy magnésium dipaké ku institutes panalungtikan sarta universitas sarta universitas, sarta bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh rupa-rupa tungku non-standar.
    Catetan: Pausahaan ngagaduhan hak pikeun ningkatkeun produk anu dijelaskeun dina conto. Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara. Gambar produk dina conto ngan ukur pikeun rujukan sareng produk tunduk kana produk anu saleresna.