• footer_bg-(8)

Produk

Soang beuheung pikeun séng alloy paeh mesin casting

Katerangan pondok:

Pamakéan standar pikeun 10T / 25T / 30T / 40T / 50T / 90T / 130T / 160T / 200T / 280T / 400T

pamakéan custom pikeun 28T / 38T / 60T / 88T / 100T

Di sagigireun beuheung soang baku, ogé urang bisa nyadiakeun beuheung soang husus nurutkeun sarat Anjeun.


Katerangan

Aplikasi

Tag produk

Pot Gooseneck mangrupikeun komponén inti mesin casting paeh chamber panas. Ieu utamana dipaké pikeun prosés jalur cairan séng alloy ngasupkeun rongga kapang, nu bisa nyadiakeun pitulung mujarab pikeun akurasi produksi, speed na tekanan mesin casting paeh. Ieu consumable, nu bisa ruksak dina lingkungan suhu luhur, tekanan tinggi jeung speed tinggi, sarta kudu diganti dina waktu. Urang ogé bisa nyadiakeun rupa model pot gooseneck pikeun cocog mesin paeh-casting béda.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami