• footer_bg-(8)

Gravitasi maot Casting Mesin

  • Horizontal Type Gravity Die Casting Machine

    Horizontal Tipe Gravitasi maot Casting Mesin

    Sorotan:

    1. panganteur Man-mesin, status tampilan real-time;

    2. Input menu, rupa-rupa parameter prosés;

    3. Desain lumrah jeung operasi gampang

  • Tilting Type Gravity Die Casting Machine

    Dengdekkeun Tipe Gravitasi maot Casting Mesin

    Fitur:

    1. Flip sudut 0-90 ° wenang diatur

    2. tampilan real-time kalawan panganteur manusa-mesin

    3. Input menu, rupa-rupa prosésparameters

    4. Operasi lemes, fipangle adjustable

    5. Desain lumrah, gampang beroperasi

  • ZG series vertical core shooter

    ZG runtuyan vertikal inti jujur

    Fitur:

    1. Otomatis nambahkeun pasir, tanpa cooling cai.

    2. kapang téh stabil, akurat jeung precision inti keusik tinggi.

    3. Pemanasan sareng alat kontrol suhu tampilan digital, anjeun tiasa milih pemanasan listrik, pemanasan gas atanapi triethylamine niupan gas curing sareng metode prosés anu sanés pikeun ngadamel inti.

  • ZF series horizontal coated sand machine

    ZF runtuyan horizontal coated mesin keusik

    Fitur:

    1. division horisontal, shooting gerakan sirah, keusik blasting plat tanpa cooling cai.

    2. Hidrolik pneumatic disetir, stabil, dipercaya jeung gancang.

    3. Mesin tunggal otomatis bisa ngurangan gumantungna kana operator.

  • ZH series horizontal core shooter

    ZH runtuyan horizontal core jujur

    Fitur:

    1. division horizontal, opat kolom hidayah, buka jeung nutup mode stabil sarta bisa dipercaya, lumaku pikeun sagala jinis blok silinder sirah panutup cai inti, tungtung panutup inti, crankcase inti jeung tipe cangkang, jsb.

    2. Aya alat inti luhur, pikeun mastikeun yén inti keusik ditinggalkeun dina tipe handap, inti luhur handap nyambungkeun mobil inti pikeun nyokot inti.

    3. Kalawan alat scraping otomatis tur kapang plat alat kabagjaan gancang.

  • ZI series vertical parting shell core machine

    ZI runtuyan nangtung parting cangkang mesin inti

    Fitur:

    1. The platen movable bisa milih pikeun muka kapang pikeun coring atanapi Dengdekkeun maju 90 ° pikeun coring, kalawan ngangkat plat inti.

    2. Cabut inti, atawa ngahurungkeun up 90 ° Top inti ka luhur atawa cabut inti jeung garpu inti.

    3. Proses pembuatan inti sacara bébas dipilih ku switch pilihan program.