• footer_bg-(8)

Produk

Pamanas pikeun séng alloy maot mesin casting

Katerangan pondok:

Di sagigireun manaskeun baku, ogé urang bisa nyadiakeun manaskeun husus nurutkeun sarat Anjeun.


Katerangan

Aplikasi

Tag produk

Blok pemanasan mangrupikeun alat pemanasan anu dianggo dina nozzle tina mesin casting paeh chamber panas. Bisa mastikeun yén suhu cair alloy séng bisa minuhan sarat suntik. Mastikeun kualitas sareng efisiensi produksi suntik. Ieu mangrupakeun bagian consumable sarta kudu diganti pas mungkin bisi ruksak.

Hot-ngajual Cina Die Casting Parts ngaropéa, Die Casting Produsén, Urang nuju salawasna nyieun téhnologi anyar pikeun streamline produksi, sarta suplai dagangan kalawan harga kalapa jeung kualitas luhur! Kapuasan pelanggan mangrupikeun prioritas kami! Anjeun tiasa ngijinkeun urang terang ide anjeun pikeun ngembangkeun desain unik pikeun modél anjeun nyalira pikeun nyegah seueur teuing bagian anu sami di pasar! Kami bakal nawiskeun jasa anu pangsaéna pikeun nyugemakeun sadaya kabutuhan anjeun! Pastikeun anjeun ngahubungan kami langsung!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami