• footer_bg-(8)

Hidrolik Trimming Pencét

  • Shot beads dispenser for cold chamber die casting machine

    Shot manik dispenser pikeun chamber tiis paeh mesin casting

    The Shot manik dispenser utamana alat lubrication dipaké pikeun lubricate sirah plunger na leungeun baju, nu bisa éféktif kuantitatif lubricate bagian mékanis tina aktivitas. Manjangkeun umur jasa sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

     

    alat-alat ieu merlukeun partikel lubricating husus, nu consumables. Kami ogé tiasa nyayogikeun partikel pelumas kualitas luhur pikeun nyumponan kabutuhan produksi anjeun.