• footer_bg-(8)

Produk

Integrated servo otomatis extractor & sprayer pikeun chamber panas paeh mesin casting Pikeun 25T-300T Hot Chamber maot Casting Mesin

Katerangan pondok:

Fitur

1. Diimpor komponén listrik sareng komponenana pneumatic, kualitas stabil, awét ngagunakeun.

2. méja ngageser ngadopsi diimpor rigidity tinggi linier ganda ngageser rail, stabil, efisiensi tinggi.


Katerangan

Spésifikasi

Aplikasi

Tag produk

Fitur

3. Servo drive, speed, precision, positioning tinggi, kontrol precision nepi ka ± 0.lmm.

4. Bisa tunggal aksi. Ogé bisa pinuh otomatis garis produksi jeung mesin paeh-casting na sprayer.

5. The panangan payun fungsi ngantosan bisa dipilih pikeun nyepetkeun speed clamping sarta ngaronjatkeun kagancangan produksi produk rengse.

6. The panangan maju fungsi ngantosan jeung fungsi sayaga hareup horizontal bisa dipaké dina waktos anu sareng, ku kituna laju clamping produk rengse bisa ngaronjat sarta waktu bisa disingget. Kaluaran produk rengse per poé bisa ngaronjat ku ngeunaan 20-30%.

7. Ieu bisa dibagi kana clamp hareup jeung clamp deui, nu gampang ngagunakeun.

8. Ieu bisa dilengkepan tabung leungeun alat ngangkat otomatis, sarta ogé bisa disambungkeun jeung punch ka otomatis nyabut burr jeung ngurangan runtah tanaga gawé.

9. Sirkuit kontrol PLC sareng antarbeungeut manusa-mesin diadopsi, kalayan fungsi tampilan kode lepat, anu langkung merenah pikeun pangropéa.

10. Kontrol Servo diadopsi, clamping produk rengse leuwih stabil, sarta kualitas ningkat ku 10-50%.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Servo Otomatis Sprayer na Otomatis Extractor Daptar spésifikasi
    Modél Cocog DCM Stroke ka hareup Stroke perjalanan transversal Candak kaluar waktu beurat klip Tekanan hawa Voltaseu Beurat
    ZA580 25-90T 580 mm 130 mm 2.3S 2,5kg 5-6kgf/cm2 380V / 50-60HZ 200KG
    ZA650 130-160T 650 mm 170 mm 3.2S 5,0kg 210KG
    ZA750 200-300T 750 mm 250 mm 4.2S 10,0kg 250KG
    Urang nyadiakeun teu ukur maot mesin casting, tapi ogé hiji set lengkep automation solutions.Our paeh-casting automation dipaké dina loba industri, produksi pinuh otomatis pikeun minuhan sarat kaayaan husus, ngaronjatkeun tingkat kaamanan, ngaronjatkeun efisiensi produksi, ngurangan tanaga gawé. harga. Ieu utamana ngawengku ladler otomatis, sprayer otomatis, extractor otomatis, robot sprayer, robot extractor, hidrolik trimming pencét, release agén otomatis mixer, nyucikeun cai otomatis, shot manik dispenser, plunger mesin lubricating minyak, conveyor belt, jsb.
    application-1 application-2
    application-3 application-4
    application-5 application-6
    application-7 application-8 application-9
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami