• footer_bg-(8)

Produk

JLQB Gas Aluminium Alloy Concentrating tungku lebur

Katerangan pondok:

Fitur:

1. tungku dipaké pikeun neundeun jeung pelestarian panas cai aluminium;

2. Alat-alat bursa panas kuat (téhnologi patén), gas buang limbah panas dipake deui, konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan;


Katerangan

Spésifikasi

Aplikasi

Tag produk

Fitur

3. Langsung ngukur suhu cai aluminium, kontrol hawa ganda, kontrol suhu akurat cairan aluminium, bédana suhu cairan aluminium ≤±2 °C;

4. tungku pinding dipilih bahan kualitas luhur diimpor, tuang integral, hirup layanan leuwih ti lima taun, euweuh aluminium, euweuh leungitna crucible, euweuh proliferasi beusi;

5. Adopts bahan nano-adiabatic, pangaruh pelestarian panas téh alus teuing, naékna hawa témbok tungku kirang ti 30 ° C;

6. panutup tungku tiasa angkat pneumatic, beberesih slag merenah tur pamaliharaan, gelar luhur ti automation, operasi stabil sarta dipercaya;

7. Pilih sistem durukan husus sarta kipas durukan, noise gawé pisan low;

8. Cairan aluminium nyuntik kana tungku ngaliwatan sungut sup corong ngawangun, nu teu gampang Sprinkle dina prosés nambahkeun sup, aman tur dipercaya;

9. Dilengkepan alat outlet cai pneumatic semi-otomatis jeung tank aliran pikeun mempermudah effluent nu.

Jasa Kami

Tujuan Palayanan: Saluareun Ekspektasi Palanggan, Saluareun Standar Industri.

Kawijakan Penjaminan

  1. Teknisi ditunjuk pikeun ngabantosan klien dina pamasangan mesin sareng uji coba upami diperyogikeun. (Klién kedah nanggung sadaya pengeluaran perjalanan sareng mayar 100 USD ka unggal teknisi per dinten jasa)
  2. Waktu ngajamin pikeun mesin casting paeh nyaéta 14 bulan saatos kiriman Dina waktos ieu, upami bagian mesin rusak, kami bakal nawiskeun anu énggal tanpa ngecas biaya naon waé.
  3. Upami bagian mesin rusak nalika ngaleuwihan waktos garansi, para nasabah tiasa mésér suku cadang ti kami (kalebet mayar biaya angkutan barang).
  4. Layanan OEM Tawarkeun, Jasa Desain Tawarkeun, Label Pembeli Tawarkeun.
Furnace workshop-1
Furnace workshop-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • JLQB Gas Aluminium Alloy Concentrating lebur tungku spésifikasi Daptar
    Modél Kapasitas nahan Panjangna Lebar Jangkungna
    kg mm mm mm
     JLQB-5000 5000 4350 3800 3000
     JLQB-8000 8000 4700 4500 3500
     JLQB-10000 10000 5000 5000 4700
     JLQB-15000 15000 5500 5450 4200
     JLQB-20000 20000 6000 5800 4300
    Urang tiasa nyayogikeun seueur jinis tungku pikeun nyumponan kabutuhan produksi produksi paéh-casting anu béda. Ti tungku lebur terpusat kompléks ka tungku lebur crucible basajan, Sajaba tungku standar, kami ogé nyadiakeun tungku custom kuat nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
    application-1 application-2
    application-3 application-4
    application-5 application-6
    application-7 application-8
    application-9 application-10
    application-11 application-12
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami