• footer_bg-(8)

Low Tekenan paeh Casting Mesin

  • Quick Change Type Low Pressure Die Casting Machine

    Robah Gancang Tipe Low Tekenan paeh Mesin Casting

    Aplikasi: Cocog jeung produksi casting aluminium kualitas luhur leutik tur sedeng, Compressor perumahan, pompa, klep jeung lianna casting kualitas luhur.

    Sistem angkat sareng turun: The work platen pindah

    Fitur parabot: Gawé platen bisa mindahkeun, listrik jeung hawa connnection gancang

  • Aluminum Alloy Wheel Hub Low Pressure Die Casting Machine

    Aluminium Alloy kabayang Hub Low tekanan maot Casting Mesin

    Aplikasi: Cocog jeung sedeng jeung badag aluminium casting, Desain husus pikeun aluminium kabayang hub paeh casting

    Dimensi instalasi kapang: 1320 * 1000mm

    Sistim hidrolik: Sistim hidrolik servo digital pinuh atawa sistem hidrolik frékuénsi variabel

  • Low Pressure Die Casting Machine

    Low Tekenan paeh Casting Mesin

    Low Pressure Die Casting Machine mangrupikeun alat umum pikeun tuang tekanan rendah tina alloy aluminium. Ieu bisa loba dipaké dina produksi castings alloy aluminium dina mobil, motor, mesin tékstil jeung industri aerospace. Mesin ngagunakeun prinsip tuang tekanan rendah sareng modul kontrol PLC pikeun ngawujudkeun operasi calakan sadaya alat.

  • Low Pressure Die Casting Mould

    Low tekanan maot casting kapang

    Fitur:

    1. Bahan: H13, 38Cr, 40Cr (standar Cina GB)

    2. perlakuan bahan: quenching na tempering perlakuan, perlakuan nitriding

    3. waktos hirup: 30000-60000 PCS kapang