• footer_bg-(8)

Produk

LQB Gas manaskeun Aluminium nyekel tungku

Katerangan pondok:

tungku eksperimen ieu cocog pikeun panalungtikan alloy magnésium dipaké ku institutes panalungtikan sarta universitas sarta universitas, sarta bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh rupa-rupa tungku non-standar.
Catetan: Pausahaan ngagaduhan hak pikeun ningkatkeun produk anu dijelaskeun dina conto. Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara. Gambar produk dina conto ngan ukur pikeun rujukan sareng produk tunduk kana produk anu saleresna.


Katerangan

Spésifikasi

Aplikasi

Tag produk

Fitur

1. Brand kawentar internasional burner seuneu datar, téhnologi durukan konversi frékuénsi, rentang maksimum radiasi seuneu, pikeun mastikeun durukan pinuh, ngaronjatkeun efisiensi termal, ngaliwatan durukan ngaleupaskeun oksigén dina tungku, pikeun ngurangan laju ngaduruk;

2. Alat-alat bursa panas kuat (téhnologi patén), gas buang limbah panas dipake deui, konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan;

3. Langsung ngukur suhu cairan aluminium, kontrol hawa ganda, kontrol hawa akurat cairan aluminium, bédana suhu cairan aluminium ≤±2 °C;

4. tungku pinding dipilih bahan kualitas luhur diimpor, tuang integral, hirup layanan leuwih ti lima taun, euweuh aluminium, euweuh leungitna crucible, euweuh proliferasi beusi;

5. Kalayan cai aluminium suhu luhur, alarem suhu rendah, alarm cai aluminium tinggi sareng fungsi sanésna, kondusif pikeun palaksanaan prosés anu leres;

6. Adopts bahan nano-adiabatic, pangaruh pelestarian panas téh alus teuing, naékna hawa témbok tungku kirang ti 30 ° C;

7. Tungku panutup pneumatic angkat, beberesih slag merenah tur pamaliharaan, gelar luhur ti automation.

pangaweruh

Naon tungku aluminium?

Tungku anu kami tawarkeun dianggap pikeun nahan sareng ngawétkeun logam cair. Ieu cocog pikeun angkutan antara aluminium molten ka workstation nu. ... furnaces ieu dipaké pikeun nahan jeung ngajaga logam molten dina suhu husus di jero crucible nu.

Kumaha tungku induksi dianggo?

Dina tungku induksi, bahan muatan logam dilebur atanapi dipanaskeun ku arus anu dihasilkeun ku médan éléktromagnétik. ... Jumlah aduk ditangtukeun ku ukuran tungku, kakuatan nempatkeun kana logam, frékuénsi médan éléktromagnétik sarta jenis / jumlah logam dina tungku.

Furnace workshop-1
Furnace workshop-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • LQB Gas manaskeun Aluminium nyekel tungku spésifikasi Daptar
    Modél Kapasitas Nyepeng Konsumsi gas rata Panjangna Lebar Jangkungna outlet sup
    kg Nm3/jam mm mm mm
     LQB-300 300 1.4 2370 1540 1000
     LQB-400 400 1.6 2420 1590 1000
     LQB-600 600 1.8 2570 1700 1150
     LQB-800 800 2 2800 1800 1300
     LQB-1000 1000 2.2 2990 1900 1500
     LQB-1200 1200 2.4 3090 2000 1500
     LQB-1500 1500 2.8 3190 2100 1600
     LQB-2000 2000 3.5 3390 2200 1800
     LQB-2500 2500 4.2 3490 2400 1800
     LQB-3000 3000 5 3590 2500 1850
    Urang tiasa nyayogikeun seueur jinis tungku pikeun nyumponan kabutuhan produksi produksi paéh-casting anu béda. Ti tungku lebur terpusat kompléks ka tungku lebur crucible basajan, Sajaba tungku standar, kami ogé nyadiakeun tungku custom kuat nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
    application-1 application-2
    application-3 application-4
    application-5 application-6
    application-7 application-8
    application-9 application-10
    application-11 application-12
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami