• footer_bg-(8)

Produk

Dijieunna tina alloy steel husus magnésium crucible

Katerangan pondok:

Magnésium alloy crucible henteu ngan hiji komponén penting tina tungku industri alloy magnésium, tapi ogé salah sahiji komponén inti tungku industri, nu boga dampak hébat kana kualitas sarta efisiensi tungku industri alloy magnésium. Ieu mangrupikeun bagian anu rentan, anu kedah diganti pas-gancang upami aya karusakan, supados henteu mangaruhan kualitas sareng efisiensi produksi.


Katerangan

Spésifikasi

Aplikasi

Tag produk

Fitur utama crucible magnésium

- Dijieunna tina baja alloy husus, tahan ka korosi magnésium, suhu luhur.

- Bahan crucible teu ngandung Ni jeung teu meta jeung solusi magnésium; crucible tahan ka suhu luhur 600 nepi ka 800 ° C sarta bisa dianggo stably.

- Casting integral Crucible, euweuh retakan las jeung stress las, ku kituna bisa mastikeun lebur stabil sarta aman tina logam molten.

jasa pra-jualan

  1. Nyadiakeun jasa piwuruk téknis gratis pikeun pangguna.
  2. Nyadiakeun katalog, propil bisnis, sertipikat kiridit & inpormasi anu sanés.
  3. Didatangan desain produk, aliran prosés sareng sistem manajemen kualitas.
  4. Desain gratis sareng pilihan jinis dumasar kana kaayaan situs sareng kabutuhan pangguna.

Dina-Dijual Service

  1. Dina prosés manufaktur produk, tanaga téknis pangguna anu relevan diondang nganjang ka perusahaan kami pikeun mariksa pamariksaan unggal prosés dina prosés manufaktur, sareng standar pamariksaan sareng hasil produk disayogikeun ka tanaga téknis anu relevan pikeun pangguna.

jasa saatos-diobral

  1. Latihan téknis kedah dilaksanakeun dumasar kana kabutuhan pangguna, sareng produk kedah ningkat dina waktosna dumasar kana kabutuhan pangguna.
  2. Telepon sareng surat palanggan diolah dina 8 jam, sareng insinyur jasa aya dina sayaga 24 jam. Upami lepat henteu diolah, insinyur jasa henteu tiasa ngantunkeun situs, sareng idin palanggan diperyogikeun pikeun ngantunkeun situs.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Urang tiasa nyayogikeun seueur jinis tungku alloy magnésium pikeun nyumponan kabutuhan produksi produksi paéh-casting anu béda. Ti tungku lebur terpusat kompléks ka tungku lebur crucible basajan, Sajaba tungku standar, kami ogé nyadiakeun tungku custom kuat nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
    application-1 application-2
    application-3 application-4
    application-5 application-6
    application-8 application-9
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami