• footer_bg-(8)

Magnésium Alloy tungku

  • Electrical Magnesium Dosing Furnace M Series

    Listrik Magnésium Dosing tungku M Series

    Fitur

    1) The beton dijieunna tina pelat baja komposit husus teu ngotoran cairan magnésium, boga struktur anti korosi jero, sarta boga hirup layanan panjang.

    2) Ngagunakeun tube radiant atawa métode pemanasan sejen, manaskeun bisa gancang diganti.

  • DMD large size Electrical Magnesium Dosing Furnace

    DMD ukuran badag Listrik Magnésium Dosing tungku

    Fitur

    1. insulasi tungku leuwih-suhu, bocor tungku alarm otomatis.

    2. Alarem panyalindungan rendah, sareng aliran hawa panyalindungan rendah.

    3. Alat dipanaskeun sirkuit pondok, overload kakuatan otomatis pareum panyalindungan.

    4. Sirkuit pondok termal sareng alarm sesar sirkuit kabuka sacara otomatis.

    5. Alarm jeung informasi sesar bisa disusud deui.

  • Electrical Magnesium Furnace U Series

    Listrik Magnésium tungku U Series

    Sistim struktur:

    1) Gancang ngaganti manaskeun ku tube radiant atawa métode pemanasan séjén.

    2) Impor thermocouple, kontrol hawa akurat tur hirup layanan tinggi.

    3) Desain impeller angkat pompa kuantitatif, waktos pangropéa unggal dinten.

  • Electrical Magnesium Furnace J Series

    Listrik Magnésium tungku J Series

    Sistim kontrol:

    1) kalawan puseur kontrol Siemens PLC, 14 'layar rampa warna ultra-ageung.

    2) tiasa ngawujudkeun fungsi jauh.

    3) Fluks KOFLOC anu diimpor ngatur aliran hawa pelindung, ngahemat gas sareng ngajagi crucible.

  • Gas Magnesium Furnace Q Series

    Gas Magnésium tungku Q Series

    thermocouple diimpor, kontrol hawa akurat tur hirup layanan tinggi.

    Pompa kuantitatif desain aliran sakedapan, waktos pangropéa langkung ti 30 dinten.

    Pipa transmisi dijieunna tina bahan tahan korosi husus, nu bisa gancang robah, sarta waktu pangropéa leuwih ti 30 poé.

    Preheater adopts mékanisme clamping sangkan kontrol tingkat cair stabil sarta dahar akurat.

    Mesin preheating ngagunakeun panas residual pikeun dipake deui, sarta pangaruh preheating téh alus.

  • Electrical Magnesium Furnace H Series

    Listrik Magnésium tungku H Series

    Kontrol hawa statik ± 1 ° C, dinamis ± 3 ° C.

    Preheater adopts mékanisme clamping sangkan kontrol tingkat cair stabil sarta dahar akurat (patén: ZL201420137471.2).

    mesin Preheating boga konsumsi énérgi lemah sareng pangaruh preheating alus.

  • Manual Magnesium Furnace C Series

    Manual Magnésium Tungku C Series

    Konsumsi énergi low, laju lebur tinggi.

    Alat panyalindungan gas lengkep, campuran gas seragam, aliran stabil, panyalindungan nyukupan, dilengkepan alat switching otomatis.

    Bi-logam pelat baja komposit dijieunna tina bismut, teu ngotoran cair magnésium, sarta ngabogaan umur layanan panjang.

  • Experimental Magnesium Furnace E Series

    Ékspérimén Magnésium tungku E Series

    The magnésium alloy tungku industri dipaké dina percobaan utamana dipaké di laboratorium, utamana pikeun kaperluan panalungtikan sarta pangajaran. Ukuran sapertos kieu henteu ageung. Éta ngagaduhan fungsi lengkep sareng tiasa nyumponan kabutuhan pamakean. Upami diperlukeun, urang ogé bisa ngaropea produksi nurutkeun sarat customer.

  • Magnesium alloy dosing pump

    Pompa dosing magnesium alloy

    tabung removable pikeun beberesih gampang.

    Vektor servo motor drive, listrik diblokir.

  • Made of special alloy steel magnesium crucible

    Dijieunna tina alloy steel husus magnésium crucible

    Magnésium alloy crucible henteu ngan hiji komponén penting tina tungku industri alloy magnésium, tapi ogé salah sahiji komponén inti tungku industri, nu boga dampak hébat kana kualitas sarta efisiensi tungku industri alloy magnésium. Ieu mangrupikeun bagian anu rentan, anu kedah diganti pas-gancang upami aya karusakan, supados henteu mangaruhan kualitas sareng efisiensi produksi.

  • Magnesium liquid transmission pipe

    Pipa transmisi cair magnésium

    Ieu pipa pangiriman pikeun cair magnésium alloy. Ieu utamana dipaké pikeun transportasi kuantitatif dina magnésium alloy paeh casting produksi, ngaronjatkeun kualitas produksi jeung efisiensi, sarta minuhan sarat tinggi-tungtung magnésium alloy paeh produksi casting. Ieu mangrupikeun jinis bagian anu rentan, anu tiasa diganti pas-gancang upami aya karusakan, supados henteu mangaruhan kualitas sareng efisiensi produksi.

  • Preheater for Magnesium Dosing Furnace

    Preheater pikeun Magnésium Dosing tungku

    Sistem kontrol loop tertutup anu dipercaya. Lamun hiji aksi teu réngsé, aksi salajengna bakal otomatis dieureunkeun jeung alarmed, sarta operasi aman tur dipercaya.

    Dahar otomatis, ngurangan inténsitas tanaga gawé.