• footer_bg-(8)

Pistol Semprot Manual

  • Manual Spray Gun Common Single Pipe

    Manual Semprot Gun Pipa Tunggal Umum

    Gun semprot nyadar jauh otomatis pikeun nepikeun jeung menyemprot palapis cair jeung tekanan négatip dihasilkeun ku ékspansi dadakan tina hawa dikomprés dina nozzle semprot: eta digolongkeun kana dua jenis: dua-posisi timer nyeuseup adjustable ganda-pipe gun semprot. , sarta dua-posisi timer nyeuseup adiustable komposit-pipe gun semprot.

     

    Kuantitas atomisasi sareng luas bedil nyemprot pipa ganda tiasa disaluyukeun, sedengkeun duanana ngaluarkeun gas sareng jumlah atomisasi bedil semprot pipa komposit tiasa disaluyukeun. Posisi pelepasan gas dianggo pikeun palapis seragam ku cara niup sareng ngaleungitkeun sésa-sésa kapang, sedengkeun posifition discharge cair dianggo pikeun nyemprot palapis cair.

  • Manual Spray Gun Sand Blasting for Cold Chamber High pressure die casting machine

    Manual Semprot Gun Pasir Blasting pikeun Tiis Chamber High tekanan paeh mesin casting

    Nozzle gun sandblasting tipe timer priming nyaéta suhu luhur sareng tekanan tinggi tina bahan tahan ngagem komposit.

    Sintered, karasa leuwih gede ti HRC93, dénsitas gede ti 2.50g/cm3, aluminium.

    Paké perlakuan solusi alloy aluminium tahan maké, karasa nepi ka HB110, sakabeh gun.

    hirup jasa leuwih ti 1000 jam; desain rongga tekanan négatip idéal.

    Kuat jeung kuat.

  • Manual Spray Gun

    Pistol Semprot Manual

    Gun semprot nyadar jauh otomatis pikeun nepikeun jeung menyemprot palapis cair jeung tekanan négatip dihasilkeun ku ékspansi dadakan tina hawa dikomprés dina nozzle semprot: eta digolongkeun kana dua jenis: dua-posisi timer nyeuseup adjustable ganda-pipe gun semprot. , sarta dua-posisi timer nyeuseup adiustable komposit-pipe gun semprot.

     

    Kuantitas atomisasi sareng luas bedil nyemprot pipa ganda tiasa disaluyukeun, sedengkeun duanana ngaluarkeun gas sareng jumlah atomisasi bedil semprot pipa komposit tiasa disaluyukeun. Posisi pelepasan gas dianggo pikeun palapis seragam ku cara niup sareng ngaleungitkeun sésa-sésa kapang, sedengkeun posifition discharge cair dianggo pikeun nyemprot palapis cair.