• footer_bg-(8)

Warta

Warta

  • Pentingna desain paeh casting paeh.

    Die casting mangrupikeun téknik pikeun produk logam sareng komponén anu ngahasilkeun masal. Desain kapang mangrupa salah sahiji léngkah pangpentingna dina prosés sabab bentuk jeung atribut kapang bakal langsung mangaruhan produk ahir. Prosedur casting paeh maksakeun logam molten kana molds maké pencét tinggi ...
    Maca deui
  • Sajarah maot casting.

    Conto pangheubeulna ngeunaan casting paeh ku suntikan tekanan - sabalikna casting ku tekanan gravitasi - lumangsung dina pertengahan 1800s. Patén dileler ka Sturges di 1849 pikeun mesin anu dioperasikeun sacara manual munggaran pikeun jinis percetakan tuang. Prosésna dugi ka jinis printer pikeun 20 salajengna ...
    Maca deui
  • Pangaweruh ngeunaan produk casting logam.

    Castings Casting mangrupikeun cara anu sederhana, murah sareng serbaguna pikeun ngabentuk aluminium kana rupa-rupa produk. Barang-barang sapertos transmisi kakuatan sareng mesin mobil sareng tutup di luhur Tugu Washington sadayana diproduksi ngalangkungan prosés tuang aluminium. Kalolobaan castings, utamana aluminium badag ...
    Maca deui
  • Widang aplikasi produk alloy aluminium.

    • Automotive • Aluminium ngawangun kandaraan hadé. Pamakéan aluminium dina mobil sareng kendaraan komersial ngagancangan sabab nawiskeun cara anu paling gancang, paling aman, paling ramah lingkungan sareng biaya-éféktif pikeun ningkatkeun kinerja, ningkatkeun ékonomi bahan bakar sareng ngirangan émisi. Asosiasi Aluminium ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina die casting.

    Die casting mangrupikeun prosés anu efisien sareng ekonomis anu nawiskeun rupa-rupa bentuk sareng komponén anu langkung lega tibatan téknik manufaktur anu sanés. Bagian ngagaduhan umur jasa anu panjang sareng tiasa dirarancang pikeun ngalengkepan daya tarik visual bagian sakurilingna. Désainer tiasa nampi sababaraha kaunggulan sareng kauntungan ...
    Maca deui
  • Packaging & Shipping

    Bungkusan & Pangiriman

    Yomato tekanan paeh mesin casting loading na bungkusan, disassembly silinder ACC lajeng bungkusan ogé. tekanan Yomato mesin casting paeh ngalereskeun ogé di jero wadahna, pikeun nyegah karuksakan salila transportasi. ...
    Maca deui
  • Yomato Pressure Die Casting Machine Trade Shows.

    Tekenan Yomato maot Casting Mesin Pameran Dagang.

    Mesin casting tekanan Yomata milu seueur paméran & acara dagang unggal taun, sareng nyayogikeun ...
    Maca deui
  • Yomato die casting machines participated in MetalAP 2019.

    Mesin casting Yomato milu dina MetalAP 2019.

    Mesin casting Yomata milu dina MetalAP 2019, BITEC, Bangkok, Thailand.
    Maca deui
  • Happy New Year 2020.

    Wilujeng tepang taun 2020.

    KA: SADAYA PELANGGAN & MITRA: Wilujeng Taun Anyar 2020! WISHES WISHES ka anjeun jeung kulawarga anjeun. FROM: YOMATO tekanan paeh mesin casting.
    Maca deui
  • Yomato Teamwork at MMTS 2019 in Chennai India.

    Yomato Teamwork di MMTS 2019 di Chennai India.

    Mesin casting tekanan Yomato Gawé babarengan di MMTS 2019 di Chennai India. Euweuh emas bisa cicing! Kami bungah papanggih kabeh nice babaturan heubeul jeung anyar ti India hébat. Terus gerak, tim gairah Yomato kami, Teruskeun, Nyadiakeun anjeun solusi anu pangsaéna pikeun casting maot anjeun ...
    Maca deui