• footer_bg-(8)

Widang aplikasi produk alloy aluminium.

Widang aplikasi produk alloy aluminium.

• Otomotif

• Aluminium ngawangun kandaraan hadé. Pamakéan aluminium dina mobil sareng kendaraan komersial ngagancangan sabab nawiskeun cara anu paling gancang, paling aman, paling ramah lingkungan sareng biaya-éféktif pikeun ningkatkeun kinerja, ningkatkeun ékonomi bahan bakar sareng ngirangan émisi. Grup Angkutan Aluminium Asosiasi Aluminium (ATG) komunikasi mangpaat aluminium dina transportasi ngaliwatan program panalungtikan sarta kagiatan teureuh patali.

• Gedong & Konstruksi

• Aluminium munggaran dipaké dina kuantitas pikeun wangunan jeung konstruksi dina 1920s. Aplikasina utamina berorientasi kana detil hiasan sareng struktur art deco. Terobosan ieu sumping dina 1930, nalika struktur utama dina Gedong Nagara Kakaisaran diwangun ku aluminium (kalebet struktur interior sareng spire anu kasohor). Kiwari, aluminium diakuan salaku salah sahiji bahan konstruksi anu paling éfisién sareng sustainable. Diperkirakeun 85 persén tina aluminium anu dianggo dina gedong anu diwangun ayeuna asalna tina bahan daur ulang. Wangunan anu disertipikasi LEED anu intensif aluminium parantos kéngingkeun panghargaan pikeun kelestarian Platinum, Emas sareng Best-in-State di sakuliah nagara.

• Listrik

• wiring listrik dumasar-Aluminium munggaran dipaké pikeun aplikasi utiliti dina awal 1900s. Pamakéan kabel aluminium tumuwuh gancang sanggeus Perang Dunya II sarta geus beuki diganti tambaga salaku konduktor pilihan dina grids utiliti. Logam éta ngagaduhan kaunggulan biaya sareng beurat anu signifikan tibatan tambaga sareng ayeuna janten bahan anu dipikaresep pikeun pangiriman sareng distribusi listrik. Konduktor alloy aluminium séri AA-8000 gaduh langkung ti 40 taun pamasangan lapangan anu dipercaya sareng parantos diakui sacara khusus ku Kode Listrik Nasional salami tilu puluh taun.

• éléktronika & panerapan

• Perkakas imah-mesin cuci, dryer, kulkas jeung laptop-aya sakumaha aranjeunna kiwari alatan beurat hampang aluminium urang, kakuatan struktural jeung ciri termal. merek iconic manjang ti West Bend urang 1970 Presto Cooker ka Apple iPod, iPad jeung iPhone babagi hiji, ciri umum: pamakéan aluminium.

• Foil & bungkusan

• Asal-usul aluminium foil bisa disusud nepi ka awal 1900s. Life Savers-salah sahiji permen nu pang populerna kiwari-anu mimiti rangkep dina foil dina 1913. Nepi ka poé ieu, éta Ngaruwat anu encased dina tube aluminium foil kawentar dunya. Mangpaat foil parantos ningkat salami 100 taun katukang dugi ka jumlah anu ampir teu aya watesna. Ti ornamén tangkal Natal ka insulasi pesawat ruang angkasa, dinners TV nepi ka bungkusan ubar-aluminium foil geus, ku sababaraha cara, ningkat duanana produk urang jeung kahirupan urang.

• Pasar séjén

• Kusabab bubuka aluminium kana pasar utama AS dina awal 1900s, jangkauan logam ieu geus tumuwuh éksponénsial. Nalika aluminium asup kana abad kadua na pamakean nyebar, téknologi ilmiah sareng produksi anyar terus dilegakeun poténsi pasar na. Nanotéhnologi panel surya, alloy aluminium transparan sarta accu aluminium-hawa bakal mantuan nuju jalan ka arah ngembangkeun pasar anyar jeung inovatif dina abad ka-21.


waktos pos: Jul-08-2021
  • saméméhna:
  • Teras: