• footer_bg-(8)

Sajarah maot casting.

Sajarah maot casting.

Conto pangheubeulna ngeunaan casting paeh ku suntikan tekanan - sabalikna casting ku tekanan gravitasi - lumangsung dina pertengahan 1800s. Patén dileler ka Sturges di 1849 pikeun mesin anu dioperasikeun sacara manual munggaran pikeun jinis percetakan tuang. Prosésna dugi ka jinis panyitak salami 20 taun ka hareup, tapi pamekaran bentuk sanésna mimiti ningkat dina ahir abad ka. Ku 1892, aplikasi komérsial kaasup bagian pikeun phonographs na cash registers, sarta produksi masal loba jenis bagian dimimitian dina awal 1900s.

alloy casting paeh munggaran éta rupa-rupa komposisi timah jeung timah, tapi pamakéan maranéhanana ditolak ku bubuka séng jeung alloy aluminium dina 1914. magnésium jeung alloy tambaga gancang dituturkeun, sarta ku 1930s, loba alloy modern masih dipaké kiwari jadi. aya.

Prosés casting paeh geus mekar ti metoda suntik low-tekanan aslina mun téhnik kaasup-tekanan tinggi casting - dina gaya exceeding 4500 pon per inci kuadrat - squeeze casting jeung semi-solid paeh casting. Prosés modéren ieu tiasa ngahasilkeun integritas anu luhur, caket tuang bentuk jaring kalayan permukaan permukaan anu saé.


waktos pos: Jul-08-2021
  • saméméhna:
  • Teras: