• footer_bg-(8)

Pentingna desain paeh casting paeh.

Pentingna desain paeh casting paeh.

Die casting mangrupikeun téknik pikeun produk logam sareng komponén anu ngahasilkeun masal. Desain kapang mangrupa salah sahiji léngkah pangpentingna dina prosés sabab bentuk jeung atribut kapang bakal langsung mangaruhan produk ahir. Prosedur casting paeh maksakeun logam molten kana kapang nganggo tekanan tinggi sareng peryogi kapang kalayan spésifikasi anu pasti pikeun ngahontal tugas.

Pentingna Desain Kapang

Desain kapang mangaruhan bentuk, konfigurasi, kualitas, jeung uniformity produk dijieun ngaliwatan prosedur casting paeh. Spésifikasi anu teu leres tiasa nyababkeun korosi alat atanapi bahan, ogé kualitas produk anu rendah, sedengkeun desain anu épéktip tiasa ningkatkeun efisiensi sareng waktos produksi.

Faktor-faktor anu nyumbang kana desain kapang Kualitas Aya sababaraha faktor desain kapang anu kedah dipertimbangkeun nalika mutuskeun spésifikasi anu cocog pikeun hiji proyék. Sababaraha faktor ieu di antarana:

• draf maot
• Fillets
• garis parting
• Bos
• iga
• liang jeung jandéla
• Lambang
• ketebalan témbok

Draf

Draft nyaéta derajat dimana inti kapang tiasa tapered. Draf anu tepat diperyogikeun pikeun lancar ngaluarkeun tuang tina paeh, tapi kusabab draf henteu konstan sareng beda-beda dumasar kana sudut témbok, fitur sapertos jinis alloy molten anu dianggo, bentuk témbok, sareng jerona kapang. bisa mangaruhan prosés. Géométri kapang ogé tiasa mangaruhan draf. Sacara umum, liang untapped merlukeun tapering, alatan résiko shrinkage. Kitu ogé, tembok jero ogé bisa ngaleutikan, sarta ku kituna merlukeun leuwih drafting ti tembok luar.

Fillet

A fillet mangrupakeun simpang kerung dipaké pikeun halus hiji beungeut angled. sudut seukeut bisa ngahalangan prosés casting, jadi loba molds gaduh Gurame pikeun nyieun edges rounded sarta ngurangan résiko kasalahan produksi. Iwal ti garis parting, fillet bisa ditambahkeun ampir mana dina kapang a.

Jalur Perpisahan

Garis parting, atawa permukaan parting, nyambungkeun bagian béda tina kapang babarengan. Lamun garis parting ieu imprecisely diposisikan atawa jadi cacad tina galur gawé, bahan bisa seep ngaliwatan celah antara potongan kapang, ngarah kana molding non-seragam sarta seaming kaleuleuwihan.

Bos

Bos nyaéta knobs die cast anu dijadikeun titik ningkatna atanapi stand-offs dina desain kapang. Pabrikan sering nambihan liang kana struktur interior bos pikeun mastikeun ketebalan témbok seragam dina produk anu dibentuk. Metal condong mibanda kasusah ngeusian bos jero, jadi filleting na ribbing bisa jadi diperlukeun pikeun alleviate masalah ieu.

iga

Iga matak maot bisa dipaké pikeun ngaronjatkeun kakuatan bahan dina produk kurang ketebalan témbok diperlukeun pikeun aplikasi nu tangtu. panempatan iga selektif bisa ngurangan kasempetan stress cracking sarta ketebalan non-seragam. Éta ogé mangpaat pikeun ngirangan beurat produk sareng ningkatkeun kamampuan eusian.

Liang jeung Windows

Kaasup liang atawa jandéla dina kapang matak maot langsung mangaruhan betah ejecting a molding réngsé sarta nyandak kreasi draf penting. Fitur tambahan, kayaning overflows, flashovers, sarta cross feeders bisa jadi diperlukeun pikeun nyegah casting nu teu dihoyongkeun dina liang atawa aliran bahan goréng sabudeureun liang.

Lambang

Pabrikan sering ngalebetkeun nami merek atanapi logo produk dina desain cetakan produk paeh. Bari simbol teu ilaharna ngahesekeun prosés casting paeh, pamakéan maranéhanana bisa mangaruhan waragad produksi. Khususna, logo atanapi simbol anu diangkat ngabutuhkeun volume logam molten tambahan pikeun tiap bagian anu diproduksi. Sabalikna, simbol recessed merlukeun kirang bahan baku sarta bisa ngurangan expenses.


waktos pos: Jul-08-2021
  • saméméhna:
  • Teras: