• footer_bg-(8)

Warta pausahaan

Warta pausahaan

  • Packaging & Shipping

    Bungkusan & Pangiriman

    Yomato tekanan paeh mesin casting loading na bungkusan, disassembly silinder ACC lajeng bungkusan ogé. tekanan Yomato mesin casting paeh ngalereskeun ogé di jero wadahna, pikeun nyegah karuksakan salila transportasi. ...
    Maca deui
  • Yomato Pressure Die Casting Machine Trade Shows.

    Tekenan Yomato maot Casting Mesin Pameran Dagang.

    Mesin casting tekanan Yomata milu seueur paméran & acara dagang unggal taun, sareng nyayogikeun ...
    Maca deui
  • Yomato die casting machines participated in MetalAP 2019.

    Mesin casting Yomato milu dina MetalAP 2019.

    Mesin casting Yomata milu dina MetalAP 2019, BITEC, Bangkok, Thailand.
    Maca deui
  • Happy New Year 2020.

    Wilujeng tepang taun 2020.

    KA: SADAYA PELANGGAN & MITRA: Wilujeng Taun Anyar 2020! WISHES WISHES ka anjeun jeung kulawarga anjeun. FROM: YOMATO tekanan paeh mesin casting.
    Maca deui
  • Yomato Teamwork at MMTS 2019 in Chennai India.

    Yomato Teamwork di MMTS 2019 di Chennai India.

    Mesin casting tekanan Yomato Gawé babarengan di MMTS 2019 di Chennai India. Euweuh emas bisa cicing! Kami bungah papanggih kabeh nice babaturan heubeul jeung anyar ti India hébat. Terus gerak, tim gairah Yomato kami, Teruskeun, Nyadiakeun anjeun solusi anu pangsaéna pikeun casting maot anjeun ...
    Maca deui