• footer_bg-(8)

Kepala Plunger

  • Cast Iron Plunger head/ Cast Iron Plunger tip

    Sirah Plunger Beusi tuang / tip Plunger Beusi

    Kami gaduh langkung ti 20 taun panilitian ngeunaan aplikasi sareng pembuatan tip plunger, ku cara nambihan eusi unsur sekutu dina beusi ductile. sarta pemurnian struktur aain sangkan éta kristal kisi distorsi na dislocation sanggeus perlakuan husus. Ku alatan éta, résistansi suhu luhur sareng résistansi ngagem antara logam ningkat. Ayeuna, perusahaan kami ngahasilkeun tip plunger beusi nodular anu ilmiah sareng idéal anu umur jasana dugi ka 5000 kali.

  • Combined Plunger Head

    Digabungkeun Plunger Kepala

    Baku Plungern Kepala

    Diaméterna: 40mm/50mm/60mm/70mm/80mm/90mm/100mm/110mm/120mm/130mm/140mm/150mm/160mm/170mm/180mm/190mm/200mm m

    Custom Plunger Kepala

    Diaméterna: 45mm/55mm/65mm/75mm/85mm/95mm/105mm/115mm/125mm/135mm/145mm/155mm/165mm/175mm/185mm/195mm/205mm

    Di sagigireun standar, ogé urang bisa nyadiakeun sirah plunger husus nurutkeun sarat Anjeun.

  • Nano Plunger Head

    Nano Plunger Kepala

    Standar Plunger Hea

    Diaméterna: 40mm/50mm/60mm/70mm/80mm/90mm/100mm/110mm/120mm/130mm/140mm/150mm/160mm/170mm/180mm/190mm/200mm

    Custom Plunger Kepala

    Diaméterna: 45mm / 55mm / 65mm / 75mm / 85mm / 95mm / 105mm / 115mm / 125mm / 135mm / 145mm / 155mm / 165mm / 175mm / 185mm / 195mm / 205mm

    Di sagigireun standar, ogé urang bisa nyadiakeun sirah plunger husus nurutkeun sarat Anjeun.

  • Nickel Plunger Head

    Nikel Plunger Kepala

    Kepala Plunger Standar

    Diaméterna: 40mm/50mm/60mm/70mm/80mm/90mm/100mm/110mm/120mm/130mm/140mm/150mm/160mm/170mm/180mm/190mm/200mm

    Custom Plunger Kepala

    Diaméterna: 45mm / 55mm / 65mm / 75mm / 85mm / 95mm / 105mm / 115mm / 125mm / 135mm / 145mm / 155mm / 165mm / 175mm / 185mm / 195mm / 205mm

    Di sagigireun standar, ogé urang bisa nyadiakeun sirah plunger husus nurutkeun sarat Anjeun.