• footer_bg-(8)

Produk

Preheater pikeun Magnésium Dosing tungku

Katerangan pondok:

Sistem kontrol loop tertutup anu dipercaya. Lamun hiji aksi teu réngsé, aksi salajengna bakal otomatis dieureunkeun jeung alarmed, sarta operasi aman tur dipercaya.

Dahar otomatis, ngurangan inténsitas tanaga gawé.


Katerangan

Aplikasi

Tag produk

Preheater for Magnesium Dosing Furnace

Fitur utama Preheater pikeun Tungku Dosing Magnésium

Bubuka ciri jeung pungsi alloy magnésium preheating feeder otomatis.

1.Automatic hawa-dikawasa manaskeun radian kalawan suhu seragam jeung efisiensi termal tinggi.

2.The frékuénsi konversi kontrol ranté drive bisa nyaluyukeun laju dahar nurutkeun pamakéan bahan tina tungku magnésium.

3.PLC programmable controller, warna layar toél panganteur lalaki-mesin, kontrol hawa akurat.

4.High-precision fungsi deteksi posisi ensures yén unggal preheated magnésium alloy ingot bisa dikirim ka titik dahar predetermined.

5.Germany diimpor-precision tinggi rodless silinder drive mékanisme pikeun mastikeun reliabiliti dahar.

6.The mékanisme adjustment jangkungna drive hidrolik ensures pamakéan sarta cocog tina feeder preheating di lingkungan béda.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Urang tiasa nyayogikeun seueur jinis tungku alloy magnésium pikeun nyumponan kabutuhan produksi produksi paéh-casting anu béda. Ti tungku lebur terpusat kompléks ka tungku lebur crucible basajan, Sajaba tungku standar, kami ogé nyadiakeun tungku custom kuat nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
    application-1 application-2
    application-3 application-4
    application-5 application-6
    application-8 application-9
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami