• footer_bg-(8)

Pakait & Asesoris patali

  • Magnesium alloy dosing pump

    Pompa dosing magnesium alloy

    tabung removable pikeun beberesih gampang.

    Vektor servo motor drive, listrik diblokir.

  • Made of special alloy steel magnesium crucible

    Dijieunna tina alloy steel husus magnésium crucible

    Magnésium alloy crucible henteu ngan hiji komponén penting tina tungku industri alloy magnésium, tapi ogé salah sahiji komponén inti tungku industri, nu boga dampak hébat kana kualitas sarta efisiensi tungku industri alloy magnésium. Ieu mangrupikeun bagian anu rentan, anu kedah diganti pas-gancang upami aya karusakan, supados henteu mangaruhan kualitas sareng efisiensi produksi.

  • Magnesium liquid transmission pipe

    Pipa transmisi cair magnésium

    Ieu pipa pangiriman pikeun cair magnésium alloy. Ieu utamana dipaké pikeun transportasi kuantitatif dina magnésium alloy paeh casting produksi, ngaronjatkeun kualitas produksi jeung efisiensi, sarta minuhan sarat tinggi-tungtung magnésium alloy paeh produksi casting. Ieu mangrupikeun jinis bagian anu rentan, anu tiasa diganti pas-gancang upami aya karusakan, supados henteu mangaruhan kualitas sareng efisiensi produksi.

  • Preheater for Magnesium Dosing Furnace

    Preheater pikeun Magnésium Dosing tungku

    Sistem kontrol loop tertutup anu dipercaya. Lamun hiji aksi teu réngsé, aksi salajengna bakal otomatis dieureunkeun jeung alarmed, sarta operasi aman tur dipercaya.

    Dahar otomatis, ngurangan inténsitas tanaga gawé.