• footer_bg-(8)

pasatujuan Service

pasatujuan Service

Kasapukan Service - Ningbo Ecotrust Machinery Co., Ltd.

Kalayan tujuan pikeun mastikeun yén mesin casting maot anjeun nampi tingkat perawatan anu optimal, Ecotrust nawiskeun kontrak pangropéa pikeun ngajaga peralatan anjeun katutupan saatos jaminan.

Saatos ngagaleuh mesin casting maot anjeun, anjeun bakal katutupan ku jaminan 14 bulan anu nyertakeun suku cadang sareng tenaga kerja, kalebet:

1. Biasa, preventative jasa ngaliwatan telepon.

2. Pamasangan dina situs. Teknisi ditunjuk pikeun ngabantosan klien dina pamasangan mesin sareng uji coba upami diperyogikeun. (Meuli kedah nanggung sadaya pengeluaran perjalanan sareng mayar 100 USD ka unggal teknisi per dinten jasa)

3. Lamun bagian mesin meunang pegat lamun ngaleuwihan waktu jaminan, klien bisa meuli suku cadang ti kami (kaasup Mayar waragad angkutan barang).

4. Apdet software, pangropéa corrective, rencanana kunjungan jasa.

5. jasa OEM ditawarkeun, jasa desain ditawarkeun, labél meuli ditawarkeun.