• footer_bg-(8)

Produk

Shot manik dispenser pikeun chamber tiis paeh mesin casting

Katerangan pondok:

The Shot manik dispenser utamana alat lubrication dipaké pikeun lubricate sirah plunger na leungeun baju, nu bisa éféktif kuantitatif lubricate bagian mékanis tina aktivitas. Manjangkeun umur jasa sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

 

alat-alat ieu merlukeun partikel lubricating husus, nu consumables. Kami ogé tiasa nyayogikeun partikel pelumas kualitas luhur pikeun nyumponan kabutuhan produksi anjeun.


Katerangan

Spésifikasi

Aplikasi

Tag produk

Fitur

1. Ngadopsi konstruksi baja tina 4-kutub jeung 3-papan, kalawan precision tinggi, rigidity alus, sarta inténsitas luhur anti tekanan.

2. Kalawan loop hidrolik dirancang basajan, dikawasa ku PLC, ngajadikeun pangropéa pisan gampang.

3. tekanan The, pindah jarak jeung tekanan-ngajaga anu adjustable nurutkeun requests pencét gampang

4. Ngadopsi komponén hidrolik sareng listrik anu diimpor, gaduh umur kerja anu panjang.

5. Ngadopsi gaya operasi dua-panangan, kalawan fungsi eureun urgent sarta gerakan jiggle, éta aman tur efisien. Kalayan panyalindungan raster, operasi langkung aman.

6. Utamana cocog pikeun mencét dina castings aluminium, palastik jeung karét produk, flatting silikon karya-sapotong.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Hidrolik Trimming Pencét Daptar spésifikasi
    Spésifikasi / modél HP-10T HP-20T HP-30T
    Kapasitas dipeunteun 10 ton 20 ton 30 ton
    Max.tekanan sistem 12Mpa 13Mpa 14Mpa
    Max.stroke 350 mm 450 mm 450 mm
    Buka jangkungna 480 mm 550 mm 600 mm
    Jero jurang □190 mm □250 mm □260 mm
    Laju ngadeukeutan 90 mm/s ll0mm/s 120mm/s
    Laju mencétan 20 mm/s 25 mm/s 25 mm/s
    Laju mulang 150mm/s 160mm/s 160mm/s
    Ukuran méja wording Monable 500 × 300 760 × 560 800 × 600
    Jangkungna tabel wording tetep 800 mm 900 mm 940 mm
    Panjangna 1070 mm 1340 mm 1410 mm
    Lebar 850 mm 1110 mm 967 mm
    Jangkungna 2100 mm 2378 mm 2400 mm
    kakuatan motor 2,2kw 7,5 kw 16kw
    Beurat 740 kg 1140 kg 1350 kg
    Urang nyadiakeun teu ukur maot mesin casting, tapi ogé hiji set lengkep automation solutions.Our paeh-casting automation dipaké dina loba industri, produksi pinuh otomatis pikeun minuhan sarat kaayaan husus, ngaronjatkeun tingkat kaamanan, ngaronjatkeun efisiensi produksi, ngurangan tanaga gawé. harga. Ieu utamana ngawengku ladler otomatis, sprayer otomatis, extractor otomatis, robot sprayer, robot extractor, hidrolik trimming pencét, release agén otomatis mixer, nyucikeun cai otomatis, shot manik dispenser, plunger mesin lubricating minyak, conveyor belt, jsb.
    application-1 application-2
    application-3 application-4
    application-5 application-6
    application-7 application-8 application-9
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami