• footer_bg-(8)

Dispenser Manik Ditémbak

  • Shot beads dispenser for cold chamber die casting machine

    Shot manik dispenser pikeun chamber tiis paeh mesin casting

    Fitur

    1. Gampang beroperasi, merenah dina loading bahan baku.

    2. Peringatan otomatis nalika bahan kosong.

    3. Volume dahar bisa disaluyukeun sakumaha dipikahoyongna.

    4. Lumaku pikeun duanana granules badag sarta leutik.

    5. Bisa milih pikeun kadaharan unggal siklus nutup paeh atawa sanggeus sababaraha siklus, pikeun ngahemat on plunger ongkos pelumas.

    6. Mesin méré dahar precision, nyaeta mantap sarta laju gagalna low.