• footer_bg-(8)

leungeun baju

  • Sleeve for Die Casting Machine

    Leungeun baju pikeun Mesin Die Casting

    leungeun baju teh bagian inti tina posisi suntik tina chamber tiis mesin casting paeh. Ieu mangrupakeun bagian mékanis dijieunna tina logam husus. Ieu perlu minuhan sarat tina suhu luhur, tekanan tinggi jeung produksi-kakuatan tinggi. Cai mibanda sarat tinggi pikeun bahan manufaktur sarta merlukeun perlakuan panas.

    Prosés produksi butuh lubrikasi pikeun nyumponan sarat produksi sareng manjangkeun umur jasana. Ieu mangrupakeun consumable sarta perlu diganti pas mungkin bisi karuksakan, ku kituna teu mangaruhan kualitas sarta efisiensi produksi.