• footer_bg-(8)

Produk

Termokopel

Katerangan pondok:

1. High termal conductive, waktos respon gancang, kontrol hawa akurat.

2. oksidasi alus teuing, erosi sarta résistansi shock termal.

3. lalawanan alus mun stress mékanis.

4. Taya kontaminasi pikeun ngalembereh logam.

5. hirupna panjang, bisa gampang dipasang.


Katerangan

Spésifikasi

Aplikasi

Tag produk

Sarung panyalindungan pasangan termal dianggo pikeun ngajagi pasangan termal tina karusakan dina logam Non Ferrous.

Kontrol suhu anu akurat sareng waktos réspon gancang mangrupikeun sarat penting tina foundry pikeun mastikeun tuangan kualitas luhur.

The konduktivitas thermaI tinggi na kapasitas panas Iow tina sarung pasangan termal tiasa masihan suhu akurat logam kuring Ieu dina hiji menit.

hirup jasa:

Lebur tungku: 4-6months

Nyekel tungku: 10-12months

produk non-standar bisa ngaropéa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Benang

    L (mm)

    OD (mm)

    ID (mm)

    1/2M

    400

    50

    15

    1/2″

    500

    50

    15

    l/2n

    600

    50

    15

    1/2″

    650

    5()

    15

    l/2n

    800

    50

    15

    1/2”

    1100

    50

    15

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami