• footer_bg-(8)

Termokopel

  • Thermocouple

    Termokopel

    1. High termal conductive, waktos respon gancang, kontrol hawa akurat.

    2. oksidasi alus teuing, erosi sarta résistansi shock termal.

    3. lalawanan alus mun stress mékanis.

    4. Taya kontaminasi pikeun ngalembereh logam.

    5. hirupna panjang, bisa gampang dipasang.